Expositie in Tavenu, Maasland

LEUK NIEUWS!  Van 2 oktober t/m 25 oktober 2015 exposeer ik samen met Bob van Buuren en Marian van Heuveln in de expositieruimte Tavenu in Maasland.

Daar zal een bekende serie van mij te zien zijn: IMPACT,
De serie over de onvoorwaardelijke inzet van vrijwillige brandweerlieden, waarmee ik in 2013 afstudeerde aan de Fotovakschool.

Maar ook 2 nieuwe series:
– Details van Zeezeilschip De Eendracht; even weg, even uitwaaien, even niets.
– Het verleden dichterbij; Details van Auschwitz met een denkslag naar het heden.

Een expositie met autonoom werk en dus een keer geen aandacht voor mijn dagelijkse werkzaamheden als bedrijfsfotograaf of bruidsfotograaf.

Geopend op zaterdag, zondag en woensdag van 14 tot 17 uur.

Informatie van de fotografen en hun fotoseries:

Marian flyer

Al 30 jaar is Marian van Heuveln een enthousiast amateurfotograaf. Haar passie is vooral het fotograferen van details. Met de opdracht “een portret van de oudere mens en een veelzeggend stilleven uit haar/zijn leefomgeving”  haalde een bondsmentor Marian uit haar comfortzone. Naast deze serie exposeert zij series van haar fotoreizen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bob van Buuren komt uit de autobranche is nu 10 jaar gepensioneerd, zijn hobby is fotografie. Bob is medeoprichter van Fotoclub Maasland. Met deze expositie is gekozen voor Seriematig werk.
Foto’s welke een Samenhang hebben, en foto’s van mijn workshop Eb en Vloed.

Rienk flyer 300dpi

Met de Serie IMPACT over de onvoorwaardelijke inzet van vrijwillige brandweerlieden studeerde Rienk Boode af aan de fotovakschool.
Momenteel is Rienk werkzaam als freelance fotograaf met specialisatie in bedrijfsfotografie  en bruidsfotografie.
Op de expositie hangt echter vrij werk met zeer uiteenlopende thema’s over Auschwitz, zeilschip Eendracht en de Brandweer

 

 

Geplaatst in Expositie